Referanser

De siste årene har vi hatt oppdrag for en lang rekke kjeder, leverandører, eiendomsaktører og andre virksomheter. Her er et utvalg av våre referanser:

Cappa bisto oss høsten 2016 med å rekruttere Kjedeleder / Head of shops til Telia-butikkene. Vi er svært fornøyd med hvordan de håndterte prosessen og kandidatene de fant frem til. Profesjonelt håndtert, og gode systemer. Vi gir vår beste anbefaling.

Telia Norge, Ove-Mathias Lind, Vice president, Customer channels

Skousen er et etableret brand i Danmark med 52 hvidevarebutikker – og vi ser et stort potentiale i det norske marked. Vi har sat et ambitiøst mål for antal butiksåbninger i 2015 og havde derfor brug for en samarbejdspartner til rekruttering af franchisetagere. Vores samarbejde med Cappa har været yderst positivt – de har rykket hurtigt på opgaven, så vi har kunne ansætte de rette profiler på de rette lokationer. Det er tydeligt, at deres store netværk har gjort det muligt for os i Skousen at rekruttere de rette – i det tempo vi har stilet efter. Overordnet er vi derfor meget glade for samarbejdet og har ugentligt en tæt dialog med vores kontakter hos Cappa.

Skousen hvitevarer, Jonas Dørken, CEO

Vi har samarbeidet med Cappa om rekruttering av både franchisetakere og butikkledere siden 2009. Vår erfaring viser at Cappa innehar kompetanse og ressurser til å løse oppdragene på en rask og kvalitativt god måte for oss. Vi føler alltid at Cappa gir oss personlig og meget god service. De er alltid tilgjengelige, og gir raskt svar på henvendelser.

Bjørklund Norge, Geir Treseng, daglig leder Gulldia

Som ansvarlig for salget af Kviks franchiseforretninger har jeg gennem flere år arbejdet tæt sammen med Cappa i bestræbelserne på at finde de bedste kandidater. I hvert eneste forløb har Cappa vist eksemplarisk forståelse for forretningen og dermed vores krav til kandidaten. Cappa har en professionel tilgang til opgaverne, et kæmpe netværk og ikke mindst en stor ekspertise.

Kvik, Jesper Franzen, tidl. Establishment Manager – North

Vi setter høye krav til kandidater som skal presenteres for oss og dere har ennå ikke presentert en dårlig kandidat. Cappa er veldig detaljerte og ryddige i deres arbeid.

Moods of Norway, Gunn Heidi Lia, tidl. driftssjef

Vi har benyttet Cappa til å rekruttere franchisetaker / kjøper til Kvik Drammen, samt lagersjef, lagermedarbeider og selgere / konsulenter til Kvik Alnabru. Cappa lykkes på en særdeles god måte å finne mange kvalifiserte kandidater, og til å komme i havn med personer som har de beste forutsetninger for å kunne lykkes. Prosessen med å finne kandidater er meget profesjonell og effektiv. Dette skyldes etter vår oppfatning i hovedsak at de har dyktige medarbeidere, en god arbeidsmetodikk og stort nettverk å jobbe med.

Kvik Alnabru, John Fadum, daglig leder

Vår erfaring med Cappa kan summeres opp slik: Positivt, proaktivt, konstruktivt og profesjonelt samarbeid.

Norwegian Outlet, Einar Sørland, adm. dir.

Cappa hjalp oss med rekrutteringen av Daglig leder til Sørensen Sykler AS. Vi er svært fornøyde med jobben som ble utført, de innehar kompetanse og ressurser til å løse oppgaven på en rask og god måte for oss. Cappa ga oss personlig og meget god service.

Opsahl Gruppen, Anders Opsahl, Daglig leder / eier

Cappa «vrir seg rundt svingene» for Rocka Norge, detaljert i sitt arbeid og gjør grundig research. Presenterer alltid gode kandidater og er løsningsorienterte.

Rocka Norge, Tim Thøgersen, adm. dir / eier

Jeg synes Cappa opptrer veldig ryddig med kontinuerlige tilbakemeldinger i prosessen. Jeg er mest fornøyd med at Cappa alltid presenterer gode kandidater. Cappa har god kunnskap på franchise, og er for meg en diskusjonspartner jeg drar god nytte av.

 

Sunkost, Skjalg Nakkim, Drifts- og etableringssjef / Retail Manager

Som bank ser vi mycket positivt på att en franchisegivare använder sig av ett profestionellt rekryteringsföretag som Cappa när man skall rekrytera en ny franchisetagare. Rekrykeringsföretagets kunskap i kombination med franchisegivarens konceptkännedom ökar möjligheterna till ett positivt kreditbeslut.

Marginalen Bank, Max Käll, Säljchef, AO Partner