Nå kan du bli daglig leder i nailbaren som åpner på Trondheim Torg!

Glossy Island Nailbar er et nytt tysk konsept med opphav fra Wilde Cosmetics som er en familiedrevet bedrift, og et anerkjent og solid firma innen kosmetikk. De er spesielt kjent for sin LCN negl- og håndpleieserie som består av innovative kvalitetsprodukter.
Glossy Island er kjent for sitt unike Light Consept Nail -system (LCN), lysherdende negleprodukter uten bruk av løsningsmidler. De bruker produkter som ikke er skadelige for neglplaten. I tillegg sørger løsningmiddelfrie produkter for en hverdag fri for skadelige gasser/stoffer for de ansatte i nailbaren.
Du finner Glossy Island i Tyskland, Østerike, Sveits, Sverige og Canada og nå snart i Norge. Med sitt unike konsept innen nailbarer, og 30 års erfaring i markedet, skal de nå ekspandere i Norge.

Hvorfor Glossy Island?
Glossy Island er nailbarer i freshe farger, med sentral plassering i fellesareal på kjøpesentre- noe som gir høy frekvens av kunder. Her kan kunden få fikset neglene av profesjonelle terapeuter, og nyte en kaffe/te/sjokolade. Barkonseptet deres skaper en unik og personlig kundeopplevelse. 

Plasseringen til nailbarene gir en lav husleie sammenlignet med en vanlig butikk. Samtidig som en sentral plassering reduserer behovet for et høyt markedsbudsjett. Kunden kan få en umiddelbar avtale - man behøver ikke booke time i forkant. Nailbarkonseptet skaper også en personlig kontakt med kundene, noe som er viktig for en god kunderelasjon.

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:
Den vi søker har erfaring og kompetanse fra kosmetikk, hudpleie eller velværesektoren, eller annen relevant erfaring med å lede og motivere medarbeidere. Generell økonomi - og butikkforståelse er en fordel.
Daglig leder velger selv om man ønsker en aktiv rolle i den daglige driften av nailbaren og å være en del av bemanningen. 
Den riktige kandidaten må ha et sterkt ønske om å være best i bransjen samt være med på å utvikle en sterk merkevare i Norge. Det er avgjørende å ha evne til å skape gode relasjoner til kunder, leverandører og ansatte. Utover dette ser vi etter noen som har kremmerinstinkt, stor drivkraft og fokus på å skape gode resultater.

Ansvar/oppgaver:
  • Lede og drifte nailbaren
  • Ansvar for rekruttering og sikre et dyktig personale
  • Varebestilling fra distributør
  • Initiativtaker for aktiviteter sammen med personalet og andre aktører på senteret
  • Sikre god inntjening og fornøyde kunder
Dersom dette er interessant for deg, ønsker vi å høre fra deg snarlig.


Mer informasjon?
Ta kontakt med Stine Nordhus 416 71 370 (stine.nordhus@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
  • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og masterfranchisetakere. 
  • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet, men vi bistår også leverandører, aktører innen bl.a. eiendom, logistikk og senterdrift. 
  • Cappa hjelper kjedekonsepter med ekspansjon i Europa og med å hente inn utenlandske kjedekonsepter til Norge.
  • Les mer på www.cappa.no 
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 
 

Glossy Island

Arbeidssted:

Trondheim Torg

Adresse:

Kongens gate 9
7013 Trondheim

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner