MappStore - dansk moteforretning kommer til Porsgrunn. Er dette muligheten du har ventet på?

MappStore er en dansk motekjede med 14 butikker i Danmark og 7 i Norge. MappStore er et konsept utviklet for den motebevisste kvinne som vil ha kvalitetstøy til en fornuftig pris. Hovedmålgruppe er kvinner fra 25 – 50 år. Fokuset er jeans, der kvalitet, detaljer og passform er essensielt. Merkenavnene som føres er: Marc Lauge, MAPP Jeans, Luxury, Freequent, Rosenvinge, SoNize og Moondust.

Hvorfor MappStore?

MappStore er eksperter på design av klær og er dyktige på service og markedsføring. Dette gjør at du som franchisetaker primært kan fokusere på driften av butikken.
 
MappStore fører kjente merkevarenavn som Rosenvinge, tillegg fører de sine egne merkenavn som MAPP Jeans og Marc Lauge. MAPP Jeans er et trendsettende jeansbrand med 15 års erfaring. Merket har et unikt design og en passform tilpasset enhver kvinne. Marc Lauge er et motehus med over 30 års erfaring med distribusjon i hele Norden i tillegg til Nederland og Tyskland. Dette gjør at de har tilgang til et bredt og godt sortiment til norske motebevisste kvinner.
 
Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:
 
Den vi søker har erfaring og kompetanse fra butikkdrift, gjerne innen tekstil, eller annen relevant ledererfaring. Utdannelse innen økonomi eller tilsvarende er en fordel, men ikke et krav.
 
Den riktige kandidaten må ha et sterkt ønske om å være best i bransjen samt være med på å utvikle en sterk merkevare til Norge. Det er avgjørende å ha evne til å skape gode relasjoner til kunder, leverandører og ansatte. Utover dette ser vi etter noen som har kremmerinstinkt, stor drivkraft og fokus på å skape gode resultater.
 
Det kreves noe kapital for å bli franchisetaker i MappStore.
 
Dersom dette er interessant for deg, ønsker vi å høre fra deg snarlig.
 
Mer informasjon?
 
Prosjektbeskrivelse som inneholder informasjon om budsjettert omsetning, lokaler og investeringsbehov sendes på forespørsel. Ta kontakt med Stine Nordhus (stine.nordhus@cappa.no) eller Lars Lyngstad (lars.lyngstad@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
  • Eventuelle spørsmål kan rettes til Stine Nordhus i rekrutteringsselskapet Cappa. 
  • Last opp en ferdig CV, eller bruk din LinkedIn-profil som grunnlag direkte i søkeprosessen.
  • Du kan gjerne også skrive en kortfattet søknad, men det er ikke et krav. 
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også i forhold til oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
  • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og masterfranchisetakere. 
  • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet, men vi bistår også leverandører, aktører innen bl.a. eiendom, logistikk og senterdrift. 
  • Cappa hjelper kjedekonsepter med ekspansjon i Europa og med å hente inn utenlandske kjedekonsepter til Norge.
  • Les mer på www.cappa.no 
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 
 

MappStore

Arbeidssted:

Porsgrunn

Adresse:


3916 Porsgrunn

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner