Drømmer du om egen møbelbutikk? Rocka Møbler kommer nå til Kristiansand!

ROCKA er et tøft og annerledes møbelkonsept, som selger designmøbler og interiør av høy kvalitet til gode priser. De bruker egne designere og selger egen møbelkolleksjon under merkenavnet ROCKA.

I innbydende butikklokaler er de mest populære modellene utstilt. Kunden kan delta aktivt i design av farger og moduler, og ut i fra de mange mulighetene som ligger i sortimentet, skaper man sin egen stil. Sofaene kan leveres på nøyaktige mål, noe Rocka er alene om i dette segmentet.

ROCKA har nå butikker i Fredrikstad, Moss, Gjøvik og Bergen. De er nå i ferd med å etablere ROCKA-butikker i byer over det ganske land. Butikkene vil bli drevet av selvstendige franchisetakere i et velutviklet konsept.

ROCKA tilbyr en attraktiv franchiseavtale med mulighet for meget god lønnsomhet. Thøgersen Gruppen står bak ROCKA, og de har lang erfaring med utvikling av kjedekonsepter.

ROCKA skal etablere ny butikk på Sørlandssenteret!  

Som franchisetaker i ROCKA driver du din egen møbel- og interiørbutikk i et veletablert konsept. Franchisetaker betjener kunder som kommer til butikken, men står fritt til også å bearbeide bedriftsmarkedet i nærområdet. 

Som franchisetaker i ROCKA vil du få full opplæring i både drift og salg fra kjedekontoret og relevante samarbeidspartnere. 
 

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:
Den vi søker har erfaring som leder, og er offensiv, trygg og stødig i denne rollen. Egen erfaring fra salg eller salgsledelse er en fordel. Praktisk kunnskap innen økonomi og markedsføring er også viktige elementer. 
 
Det er ikke påkrevet med bransjeerfaring, da god opplæring vil bli gitt. Det teller likevel positivt om man har erfaring fra varehandel og relevante bransjer. Som franchisetaker vil man jobbe aktivt med salg i butikken, og man må trives i denne rollen. Som person bør man ha kremmerinstinkt, være positiv, resultatorientert, utadvendt og utholdende. Det er naturligvis viktig å ha interesse for innredning, design og løsninger til hjemmet.

Dersom dette er interessant for deg, ønsker vi å høre fra deg snarlig.

Lurer du på hvordan det er å være franchisetaker i Rocka? 

Les om en eksisterende franchisetaker sin erfaring:

Franchisetaker Rocka Fredrikstad og Moss

Mer informasjon?  

Prosjektbeskrivelse som inneholder informasjon om budsjettert omsetning, lokaler og investeringsbehov sendes på forespørsel. Ta kontakt med Hanneh Gallagher (hannah.gallagher@cappa.no) i Cappa dersom du har spørsmål eller ønsker nærmere informasjon.  

For mer informasjon om franchise som forretningsmodell og gode søkertips, klikk deg inn her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Rocka

Arbeidssted:

Sørlandssenteret, Kristiansand

Adresse:


4636 KRISTIANSAND

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Partner

23 38 38 83

901 77 103

frode.finsrud@cappa.no

Hannah Gallagher

Researcher / Rådgiver

23 38 38 90

988 27 701

hannah.gallagher@cappa.no