Skousen fortsetter suksessen, og åpner flere butikker i Oslo-området!

Skousen var den første store leverandøren av hvitevarer i Danmark, og de har som det eneste selskapet i bransjen solgt hvitevarer i mer enn 50 år. Deres historie begynte i 1957, da Preben Skousen etablerte det som senere ble kjent som familiebedriften Skousen Husholdningsapparater.I de kommende tiårene ble den opprinnelige butikken utvidet til en landsdekkende kjede.

I 2011 ble det et mål å styrke Skousens franchisekonsept, samt Skousen sin tilstedeværelse på nettet. I dag er de fysiske butikkene derfor kun basert på franchisetakere, som gjør det de gjør best: Å være tilstede lokalt, og også å selge de beste produktene til den beste prisen, med den beste servicen og veiledningen i bransjen. Alle andre aktiviteter foregår fra hovedkontoret i Risskov i Århus, Danmark.

Siden den første butikken i Norge ble etablert i 2015 har de nå rukket å åpne 22 steder på kartet, og det er ingen tvil om at kjeden ønskes velkommen her til lands.

I løpet av 2015 etablerte den danske hvitevarekjeden Skousen hele 15 butikker i Norge, og suksessen fortsetter. Nå ønsker Skousen flere butikker i Oslo og omegn, vil du være med på laget?

På vegne av Skousen søker Cappa kremmere av rang.
 
Hvorfor Skousen?
 
Som en del av WhiteAway Group er Skousen en av Danmarks største aktører på salg av hvitevarer. WhiteAway.com har nettbutikker i Danmark, Sverige og Norge. Dette gjør at Skousen har tilgang til et komplett produktsortiment med lave innkjøpspriser samt et funksjonelt og effektivt bestillingssystem. Du blir dermed sikret lave omkostninger allerede fra dag én.
 
Med en effektiv organisasjon, som er eksperter på innkjøp, service og markedsføring, vil du som franchisetaker primært fokusere på driften av butikken.
 
Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:
 
Den vi søker har erfaring og kompetanse fra butikkdrift eller annen relevant ledererfaring. Utdannelse innen økonomi eller tilsvarende er en fordel, men relevant erfaring og personlige egenskaper kan kompensere for dette. Har du kjøpmannsånd, høy egenmotivasjon og er sulten på gode resultater vil dette veie tungt. 
 
Den riktige kandidaten må ha et sterkt ønske om å være best i bransjen samt være med på å utvikle en sterk merkevare i Norge. Det er avgjørende å ha evne til å skape gode relasjoner til kunder, leverandører og ansatte. Utover dette ser vi etter noen som har kremmerinstinkt, stor drivkraft og et ønske om å være best i bransjen. 
 
Det kreves begrenset med kapital for å bli franchisetaker i Skousen.
 
Dersom dette er interessant for deg, ønsker vi å høre fra deg snarlig.
 
Mer informasjon?
 
Prosjektbeskrivelse som inneholder informasjon om budsjettert omsetning, lokaler og investeringsbehov sendes på forespørsel. Ta kontakt med Stine Nordhus (stine.nordhus@cappa.no) eller Lars Lyngstad (lars.lyngstad@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
  • Eventuelle spørsmål kan rettes til Stine Nordhus i rekrutteringsselskapet Cappa. 
  • Last opp en ferdig CV, eller bruk din LinkedIn-profil som grunnlag direkte i søkeprosessen.
  • Du kan gjerne også skrive en kortfattet søknad, men det er ikke et krav. 
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også i forhold til oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
  • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og masterfranchisetakere. 
  • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet, men vi bistår også leverandører, aktører innen bl.a. eiendom, logistikk og senterdrift. 
  • Cappa hjelper kjedekonsepter med ekspansjon i Europa og med å hente inn utenlandske kjedekonsepter til Norge.
  • Les mer på www.cappa.no 
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 
 

Skousen

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Oslo
0001 Oslo

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Lars Lyngstad

Senior rådgiver / Partner

414 06 846

414 06 846

lars.lyngstad@cappa.no