Vil du bli butikkleder i din egen klokke- og gullsmedbutikk?

Thune Jewelry & Watches driver faghandelsbutikker med gullsmedprodukter og klokker, i tillegg til grossistvirksomhet og gullsmedverksted. Butikkene er både heleid og franchisedrevet, og lokalisert i Osloområdet, Bergen og Trondheim. Thune har en rik og lang historie som strekker seg tilbake til 1857 og en sterk posisjon i markedet.

Bli med og skap glede og begeistring i Thune!

Thune Jewelry & Watches er kvalitetsleverandør av gullsmedprodukter og klokker. De har gledet og begeistret sine kunder i 160 år gjennom livets små og store anledninger.

Thune har to butikker i Trondheim, en på Solsiden, og en i Nordre gate. Begge butikkene er godt etablerte, og potensialet for vekst er meget stort. 
Vi søker nå to dyktige butikkledere som skal overta og løfte hver sin butikk til nye høyder. Du driver butikken som butikkleder, men Thune kan tilby muligheten til å overtak butikken på sikt og bli franchisetaker.  

Å være butikkleder/franchisetaker i Thune innebærer at:
  • du driver din egen butikk, innenfor rammen av et solid konsept.
  • du representerer en kvalitetsleverandør i bransjen.
  • du går på jobb med entusiasme hver dag, for å inspirere og glede kundene som kommer inn i butikken din.
Vi ser etter deg som har interesse og teft for personlig salg og eksepsjonell kundeservice. Samtidig har du kremmerinstinkt og høy egenmotivasjon.
Det er ikke påkrevd med bransjeerfaring, siden god opplæring vil bli gitt. Det teller likevel positivt om du har erfaring fra service- eller varehandel.

Som butikkleder/franchisetaker i Thune får du:
  • grundig tilpasset opplæring
  • løpende oppfølging fra hovedkontoret
  • være med på faglige og sosiale samlinger
Vil du vite mer?
Søk på stillingen eller ta kontakt med Solveig (solveig.kvam@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa AS for mer informasjon.

Lurer du på hvilke produkter og merkevarer du vil jobbe med? Ta en titt på katalogen laget i anledning 160-års jubileet til Thune for inspirasjon. Klikk her. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og masterfranchisetakere. 
  • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet, men vi bistår også leverandører, aktører innen bl.a. eiendom, logistikk og senterdrift. 
  • Les mer på www.cappa.no 
 

Thune Gullsmed & Urmaker AS

Arbeidssted:

Trondheim, Nordre gate eller Solsiden

Adresse:


7011 Trondheim

Søknadsfrist:

Vi vurderer søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

23 38 38 88

958 46 064

solveig.kvam@cappa.no