Er du glad i leker og interiør? Yes! vi leker ser etter en kremmer til butikken på Skedsmo

YES! vi leker er en landsdekkende leketøykjede i sterk vekst og består i dag av over 50 leketøysforhandlere over hele Norge. YES!-kjeden ble etablert i 2004 og eies av kjedebutikkene.
Kjedekontoret er lokalisert i moderne lokaler i Larvik. YES! kjedens medlemsbutikker vil til enhver tid føre et godt utvalg av de beste merke-, trend-, sesong og basisvarene på markedet. Kjeden har fokus på merkevarer, opplevelse i butikk og moderne butikkdrift.
Alle varer i en YES!-butikk har vært gjennom strenge kvalitetskontroller.

YES! vi leker søker en fremoverlent hobby- og designinteressert driver til sin nye butikk på Skedsmo senter. 

På vegne av YES! vi leker søker vi nå en butikkdriver til YES! vi leker sin nye butikk på Skedsmo Senter. Butikken vil blant annet inneholde en stor leketøysavdeling, en Panduro Junior-avdeling i tillegg til designinteriør. 

Butikken vil altså bli en kombinasjon av hobby- design- og lekebutikk, med sterke skandinaviske merkevarer som Sebra og Kids Concept innen interiør, og kjente og kjære merkevarer som for eksempel LEGO og BRIO.

YES! for en mulighet! 

Butikken på Skedsmo vil være på 160kvadratmeter, i første etasje på senteret. Når utbyggingen er ferdig i høst vil senteret har 40 butikker med en god butikkmix. Kjedens moderne butikker har god lønnsomhet. Vi ser derfor etter deg som ønsker å skape suksess innen et veletablert butikkonsept. YES! vi leker legger vekt på rasjonell drift i alle ledd, og kjedemedlemmene får god oppfølging fra kjeden. Det er en fordel om du har god forståelse for varehandel og økonomi til å investere i fremtiden. 

For å lykkes må du:

 • ha evne til å motivere ansatte
 • være kundevennlig og serviceinnstilt
 • være initiativrik og engasjert
 • ha god smak og interesse for interiør

YES! vi leker tilbyr:

 • et lekent og fremtidsrettet butikkonsept
 • opplæring i kjedekonseptet
 • en lønnsom butikk på en god beliggenhet

Høres dette spennende ut?

Registrer deg som søker eller send en e-post til Eivind Eriksen (eivind.eriksen@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa AS så vil vi sende deg en prosjektbeskrivelse og fortelle deg mer om kjedekonsept og investering i YES! vi leker. Du er også velkommen til å ta kontakt på telefon. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
 • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og masterfranchisetakere. 
 • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet, men vi bistår også leverandører, aktører innen bl.a. eiendom, logistikk og senterdrift. 
 • Cappa hjelper kjedekonsepter med ekspansjon i Europa og med å hente inn utenlandske kjedekonsepter til Norge.
 • Les mer på www.cappa.no 

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook

 
 

YES! Vi Leker

Arbeidssted:

Skedsmo senter

Adresse:

Furuveien 1
2020 Skedsmokorset

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner