Vil du drive Big Bite på AMFI Vågen?

Big Bite er et helnorsk franchisekonsept som er til for kunder som ønsker rask og rimelig mat i farta. Kjeden åpnet sin første butikk i 1997 og har i dag mer enn 50 butikker over hele landet. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Big Bite kan vise til solide resultater gjennom 20 år, og det er fortsatt et stort potensial for flere etableringer. Franchisegivers kompetanse kombinert med dyktige og engasjerte franchisetakere har gjort Big Bite til en stor suksess i Norge.

Big Bite er rask og rimelig mat i farta. Det er et sunnere alternativ, med ferske og smakfulle subs laget av gode råvarer. Big Bite skal levere publikum et ettertraktet kvalitetsprodukt til markedets laveste pris.

Big Bite er Norges ledende mat- og servicekjede for sunnere mat til folk på farten. Fellesnevneren for Big Bites produkter er kundens valgfrihet og mulighet for skreddersøm av måltid. Matkonseptet kombinerer tradisjonelle bestselgere med aktuelle mattrender

Vi søker nå driver til den veletablerte butikken på Amfi Vågen i Sandnes!

Som daglig leder / franchisetaker i Big Bite forstår du viktigheten av å skape gode resultater gjennom å yte topp kundeservice og å ha en robust daglig drift av din butikk. Du følger konseptet, samtidig skaper du aktivitet og utnytter mulighetene som ligger der. Du har hovedansvaret for den daglige driften av butikken. Dette innebærer viktige områder som blant annet salg, personalledelse, samt å holde butikken i topp stand til enhver tid. Du er sprudlende og utadvendt og du liker å ha kontakt med kunder. Som sjef er det ditt ansvar å legge til rette for en god atmosfære i og rundt din Big Bite. 
 
Du driver butikken som daglig leder, men Big Bite tilbyr muligheten til å overta butikken som franchisetaker nå eller senere om ønskelig. Big Bite ønsker at du skal lykkes!

Vi tror at du har:

 • erfaring fra butikk, salg og service
 • kremmerinstinkt og et stort engasjement
 • gode selgeregenskaper, med kunden i fokus
 • stor arbeidskapasitet og drivkraft

I Big Bite får du tilgang til et veletablert og lønnsomt konsept. Du får også grundig og individuell opplæring i Big Bite sine driftsrutiner og konsept.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?

 • Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Last opp en ferdig CV, eller bruk din LinkedIn-profil som grunnlag direkte i søkeprosessen. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
 • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og agenter/forhandlere. 
 • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Vi bistår også leverandører og aktører innen bl.a. eiendom, logistikk og senterdrift. 
 • Les mer på www.cappa.no 

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Big Bite Submarines AS

Arbeidssted:

AMFI Vågen, Sandnes

Adresse:

Vågsgata 33
4306 SANDNES

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior Rådgiver

+47 958 46 064

solveig.kvam@cappa.no

 

Stine Nordhus

Rådgiver

+47 416 71 370

stine.nordhus@cappa.no